6

Vorba aia cu „bătaia e ruptă din rai” ar trebui să fie sloganul oficial al României

Când ești înconjurat de violență și alte apucături de brută, două proaste care o bat pe una în fața liceului nu reprezintă cine știe ce știre. Teoretic, că practic elevii ăia au fost atât de inspirați, încât au filmat toată scena și au pus-o pe net. Așa, să vadă toată țara cât de sclipitoare poate fi generația respectivă. Și poate că subiectul s-ar fi încheiat aici, numai că tatăl uneia dintre fete este un cocalar autentic care se mândrește cu apucăturile odraslei. Ar fi zis ceva de genul:

Pentru toţi cei care nu au ce face şi lasă comentarii pentru o bătaie le zic: vă dau la m… Bine a făcut, este fata mea şi fata mea nu se lasă la nimeni! Nu-mi place că au fost mai multe pe una, nu e corect, ştiu. Îmi pare rău pentru fată. Dar în rest mai dă-le în p… mea. S-au bătut şi gata.


Nici măcar replica asta nu mă șochează. Adică mă așteptam ca părinții să nu fie cei mai raționali oameni, că altfel nu ajungea amețita aia să o bată pe una cu pumni și picioare. Dar cea mai tristă chestie e că oamenii ăștia nu cred că au greșit cu nimic. Cele două isterice care au sărit la bătaie din start cred că ceea ce au făcut este firesc, că altfel nu se mai mândrea nimeni pe net cu toată fază. Apoi tatăl care este un portret perfect al ghiolbanului generic din România. Știi cum e, unii realizează că au făcut un căcat și tac din gură, dar ghiolbanul perfect o să insiste să demonstreze tuturor că îl doare-n cur de părerea ta și tot ca el o să facă.

Cele două proaste vor răspunde penal pentru tot, tatăl se va mângâia pe burtă de mândru ce e că a crescut un băiețel și toată lumea va uita. Până la următorul încident de genul, din care tot așa nu se va învăța nimic. Bătaia este cel mai de preț drept al românului, este chintesența culturii românești. Când Jenor Beudean (PNL) a bătut-o pe una în plină stradă, lume i-a sărit în apărare, pentru că mai dă-o și dracului de proastă care a trecut pe roșu. Odată la câteva luni apare o nouă filmare cu câte o educatoare sau profesoară care-și încinge elevii. Se repetă ciclul ăla în care toată lumea se preface să se iau măsuri, gen tăiat din salariu, poate o suspendare temporară și cam atât, că în cele din urmă se întoarce la catedră.

Nu e vorbă că nu se aplică legea și nu se iau măsuri, că se întâmplă, dar mai mult la limită și de ochii lumii. E vorba că prea mulți consideră că genul ăsta de comportoment este unul normal. Este dreptul lor să treacă prin viață cu pumnii și picioarele și încă sunt destui români care consideră că nu e mare școfală că niște eleve de liceu au bătut-o pe una. De-aia prin zonele rurale, și nu numai, femeile primesc scatoalce după ceafă dacă vorbesc prea tare, de-aia iei bătaie de la taximetriști, de-aia oamenii ajung să suțină familii precum Bodnariu, pentru că e dreptul lor părintesc să-și bată copiii, chiar și pe un teritoriu străin care funcționează după alte legi.

6 Comments

 1. In legatura cu “descreieratii” care se opun vaccinarii obligatorii, iata ceva pt. ADEVARATII DESCREIERATI : “Studiul celor doi specialiști, publicat anul acesta, în ianuarie, în revista „International Journal of Vccines and Vaccination” arată că în urma analizării vaccinurilor haxavalante produse de compania Glaxo, și care în Italia sunt obligatorii, „s-a constat o contaminare cu micro și nanoparticule”.

  Ce a găsit Montanari la microscop după ce a analizat 20 de tipuri de vaccinuri? „În interiorul produsului am identificat, în toate cele 20 de cazuri, particule foarte mici de aliaje metalice, care nu sunt compatibile cu corpul uman și nu sunt degradabile. Nanoparticule care nu au legătură cu ingineria, și care sugerează că au fost puse intenționat”, declara Stefano Montanari, cunoscut în Italia pentru studiile sale asupra vaccinurilor. Prin urmare, rămâne de stabilit, așa cum spune expertul, responsabilitatea companiilor farmaceutice.„Companiile farmaceutice au păcătuit, hai să spunem din neglijență, pentru că nu au făcut nimic pentru a preveni ca aceste particule să ajungă în vaccinuri”, consideră Montanari.

  Și, mai spune, el, orice persoană care are ceva noțiuni de nanopatologie știe că a injecta pulberi anorganice, non-biodegradabile și non biocompatibile poate constitui factorul declanșator pentru o serie de boli: anumite forme de cancer sau boli neurologice. În concluzie, administrarea acestor vaccinuri care conțin „corpuri străine” poate fi considerată cel puțin criticabilă.

  „Scopul nostru – afirmă Carlo Rienzi, președintele Codacons – nu este de a submina în vreun fel credibilitatea vaccinului sau de a contesta importanța vaccinării. Dar pretindem o maximă transparență și adevărul total în ceea ce privește combinarea mai multor vaccinuri, precum și consecințele pe care le are asupra sănătății oamenilor, dar și interesele economice care stau în spatele vaccinului hexavalent”.

  Rienzi vrea, de asemenea, ca procuratura să stabilească misterul dispariției vaccinului antidifteric din Italia, în 2014, dar care poate fi disponibil numai atunci când este combinat cu alte vaccinuri, ca și vaccinul hexavalent. În plus, procuratura din Torino urmează să facă lumină asupra poveștii raportului confidențial al celor de la „Glaxo”, care, dintr-o eroare, a ajuns online. Documentul cu pricina conține o listă cu multe efecte adverse ale vaccinului hexavalent, care însă nu au fost niciodată prezentate autorităților sanitare din Italia.
  http://www.activenews.ro/externe/Mai-vreti-vaccinare-obligatorie-Procuratura-din-Torino-ancheteaza-%E2%80%9Esubstante-suspecte-din-vaccinul-hexavalent-143320
  Si acum tot “HaHaHa….” ?

  0

  1
  • Da, tot hahaha, că ești penibil. Până și sursele tale dubioase nu încearcă să conteste credibilitatea vaccinului. Vorbești despre niște chestii pe care nu le înțelegi, folosești niște termeni prea complicați pentru mintea ta simplă și te bazezi pe niște anonimi să tragă concluzia pentru tine. Așa, pentru că ești prea inapt să pricepi cele mai elementare lucruri.

   1

   2
 2. Tu chiar esti in stare sa INTELEGI textul de mai sus ? Mai bine o “minte simpla” decat una INCUIATA sau plina de REA CREDINTA .Dr-ul Pavel Chirila are o “MINTE SIMPLA” ?Dr.-ul Streinu Cercel ,care inainte de a fi director la Matei Bals, cand aparea pe la TV si spunea ca nu recomanda vaccinarea si califica medicamentele “comedii”, avea o “minte simpla” ? Si , acum , dupa ce a ajuns director la Matei Bals si sustine vaccinarea , are o minte “complexa” ? Nici eu nu contest neaparat importanta(?) vaccinarii, doar ca am motive sa cred ca ceea ce se intampla acum este cel putin NECURAT.La fel cred despre tot ceea ce numim “medicina” , care , desi vorbim de NANOTEHNOLOGII , GENOM UMAN s. a. , ea a ramas tot la primitiva seringa , primitivul bisturiu…. O scula a lui Galenus de extras cristalinul era mai performanta decat ceea ce poseda “medicina” asa zis “moderna”…. Ce inseamna pt tine “surse dubioase” ? Uite inca o sursa …”dubioasa” : http://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

  2

  1
  • Hai că deja începi să mă enervezi. Atâția copii nevaccinați au murit de rujeolă perioada asta și tu insiști cu teorii ale conspirației. Nu ți-e rușine? Cum te rabdă pământul bă ignorantule?

   1

   2
 3. Nu, nu mi-e rusine ! Dar mi-e rusine pt cei care se prefac ca nu vad EVIDENTELE… “conspiratiei” !Vrei sa-ti trimit o lista cu MEDICI cu CONSTIINTA care privesc cu neincredere vaccinurile ? Cati copii VACCINATI au murit cu zile si nu numai datorita patologiilor rezultate in urma vaccinarii (expertii spun ca s-au descoperit in vaccinuri pulberi metalice bioincompatibile si care sunt INTENTIONAT puse acolo…) ci si datorita bacteriilor din spitale , datorita neglijentelor grave ale personalului , datorita nepasarii, rautatii, lacomiei si lista ar putea continua…. ? Multe din problemele astea s-ar rezolva usor cu BUNA CREDINTA si CARACTER(chestiuni care nu se invata in “scoala” !) dar se arunca banii pe alte prostii sau aiurea …. Ar trebui sa-ti fie rusine ca traiesti intr-o lume PRIMITIVA si SALBATICA care pune PROFITUL si nu sanatatea si omenia in centrul asa zisei “medicine” facand din ea o AFACERE si o mare EXCROCHERIE PERVERSA. Pamantul rabda NEPERMIS de multe MIZERII dar exista ceva de care nimeni NU SCAPA : JUDECATA PROPRIEI LOR CONSTIINTE! Nu te mai enerva (apropo, prostiile alea din vaccine predispun nu numai la cancer ci si la probleme neurologice), caci enervarea , tensiunea , stresul …, prin biochimia dezastrului rezultata , duce la boli grave si ar fi pacat sa apelezi la niste “COMEDII” de medicamente care daca ar fi si ele testate SERIOS cine stie peste ce am mai da….Sunt SEMNE , spre nelinistea ta , ca viitorul arunca o umbra frumoasa in prezent ! Lumea nu mai accepta mizeriile CRIMINALE si DOGMELE lor ! Nu te obosi sa-mi raspunzi pt ca nu mai intru pe site-ul tau . Avem canalele de comunicare inchise . Tine minte chestiunea asta spusa de un GENIU : ” Cum arata scoala asa arata tara !” As adauga ca si lumea arata la fel ….

  2

  1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *