4

În timp ce lumea se plânge de directoarea isterică de la grădiniță, un părinte își rade-n cap fiica

De fiecare dată când se viralizează ceva știre care implică niște copii bătuți, internetul se umple de păreri pro și contra corecției. De fapt, de la cazul Bodnariu, subiectul a luat o amploare de zici că abia acum s-a aflat că unii copii iau bătaie de la părinți, dascăli și așa mai departe.

La modul general, consider că este ok să-ți altoiești copiii, pentru că există anumite situații în care chiar nu merge cu vorba bună. Eu am fost un copil altoit și știu că am meritat-o, motiv pentru care sunt recunoscătoare părinților. Serios, sunt foarte sigură că la gândirea pe care o aveam la vremea respectivă, n-aveam nicio șansă să bag ceva la cap. În fine, asta nu înseamnă că trebuie să o dai în extreme.

De exemplu, directoarea de la “grădinița groazei”, după cum se exprimă unii jurnaliști, reprezintă unul din cazurile extreme pentru care merită să te umpli de nervi. Îmi amintesc că și eu am luat bătaie în grădiniță, tot de la o scârbă isterică precum această distinsă directoare. Dacă nu era o diferență de cel puțin 20 de ani între ele, puteam să jur că e vorba de același personaj. Uite, pentru bătaia aia nu sunt recunoscătoare, pentru că acum realizez că duduia respectivă ne ura pe toți by default, indiferent de comportamentul copiilor. Asta e, au fost alte vremuri, tehnologia nu-ți permitea să surprinzi omul în fapt și toți trăiam cu impresia că ne-o merităm. Nici în următorii ani școlari nu am fost scutită. Am primit rigle și bucăți de cretă în cap până am terminat liceul, dar nu la modul grav încât să mă revolt pe sistem. Adică toți ne-am căutat-o și eram sadici. Ne plăcea să dăm apă la moară. Nici măcar nu-s supărată pe dascălii respectivi, ba din contră, mă bucur de fiecare dată când mă întâlnesc întâmplător cu ei. Mă rog, în afară de scârba aia cu care m-am pricopsit la grădiniță. Dar repet, directoarea din grădinița groazei merită câte un dos de palmă pentru fiecare ocazie în care a răcnit și a atins copii.

Însă, hai să trecem la lucruri mai serioase. Nu ar trebui să te mire că părinții și dascălii își bat copiii și că lumea aprobă acest comportament. Bătaia nu e același lucru cu așa zisele corecții minore, gen palmă peste cur. Nu, lumea e de acord cu bătaia efectivă, gen pumni în cap și tuns copilul cu cuțitul. Crezi că exagerez? Tocmai ce s-a întâmplat la Pitești. Tatăl, ceva om de afaceri, a snopit-o-n bătaie pe fiică-sa, după ce a aflat că aceasta chiulea de la școală. Prin snopit, mă refer la un ochi umflat, vânătăi pe față și pe spate, plus părul din cap ras pe jumate și tăiat cu cuțitul. Pe lângă asta, tatăl a dus-o cu forța la școală, ca să râdă lumea de ea. Nah, îți dai seama cât de banală i s-a părut omului “corecția”, încât a insistat să se și afișeze cu opera sa la școală. În mod evident, lumea era șocată, de la elevi la profesori. Cu toate astea, tatăl a considerat că este doar o “palmă părintească”.

Mă rog, fiica vrea să-l dea în judecată și alea alea. Ai crede că după ce arunci un ochi pe imaginile din articolul respectiv, ai spune că lumea o să-i țină partea fetei și o să arunce cu căcat în tată. Haha, ce naivi. Mai jos, las copy paste la câteva comentarii din același material:

 • dan (30.03.2016, 16:23)Nu as fi facut asta, dar probabil ca as fi incercat sa o dau afara din casa si sa nu o am in preajma.Are 18 ani. Sa invete respectul si aprecierea parintilor, e prea tarziu. In locul lui taica-su as cauta sa o si dezmostenesc. Daca mama ei nu este de acord, atunci as divorta.Sa se descurce asa cum stiu ele mai bine, dar pe mine sa nu ma mai caute ca sunt satul de ele

 • SucAAr (30.03.2016, 14:23)Poate era mai multumita sa stea sa bea sa fumeze sa se drogheze decat o bataie de la parinte. Curvele lumii.

 • Galateanul (30.03.2016, 08:38)Curva in devenire, las-o asa, societatea are nevoie si de asemenea specimene.

 • marea si soarele (29.03.2016, 22:24)mama fosta crva si fiica viitoare crva deschid o noua perspectiva asupra scØlii romanesti:- sa ne *** ca nu ne mai sperie nimeni…cum zice tiganu “legile e cu noi”

 • vera (29.03.2016, 21:18)Nu sint de accord cu violenta dar curvita avea in singe madularul zgirmaci si nu se satura asa…sa lipsesti de la scoala sa te destrabalezi..nu avea timp dupa liceu, cind termina???Parintii sa fie mai severi cu copiii, numai asa ii face oameni mai tirziu, asltfel toti ajung dragusesnce, crude si restul…

 • fighter (29.03.2016, 20:47)pe ea n-o interesa scoala , ci s-o reguleze prietenii in timpul orelor , ca in afara orelor nu aveau cand … bah , 100 de absente ! pai oricat de calm ai fi ca parinte , tot te apuca damblaua sa stii ca fata iti umbla haimana in timpul orelor

 • Cetatean Roman (29.03.2016, 20:35)Nu va mai saturati de supt crucea si mormintu vostru de C-U-R-V-E

 • elena (29.03.2016, 18:34)Bine i-a facut, poate asa se invata minte fiecare tarf***itza cu ifose de diva. Daca altfel nu se poate, recurgem la gesturi de genul asta!

Nici măcar nu m-am chinuit să sortez comentarii, pentru că sunt majoritare. Asta este părerea românului. Dacă o adolescentă chiulește, e clar, e curva și merită bătută. Huoo. Ne căcăm pe noi că vin musulmanii aia barbari, când la noi e perfect normal să-ți razi copilul în cap și să-i cari pumni și picioare. Să nu mai zic că boul ăla de tată este un personaj tragicomic. Adică el nu e în stare să-și educe calumea fiica, să stea la școală, dar pula mea, tot el se enervează că de ce nu e fiică-sa educată. Te caci pe tine de râs. Și apoi te apucă plânsul.

 

4 Comments

 1. “consider că este ok să-ți altoiești copiii, pentru că există anumite situații în care chiar nu merge cu vorba bună” … serios :|?

  0

  0
 2. O, nu, acum sa-i vezi pe aia care sar de cur in sus ca o palma la cur traumatizeaza omenirea. Astia is aia ai caror copii vor zice la 20 si de ani ca ii dor cuvintele.

  0

  0
  • Ăstia care nu primesc palme când merită se transformă în niște panseluțe ofensate care iau totul personal. Pula calului, nu suntem în stare să facem diferența între o palmă și bătaie în adevăratul sens al cuvântului.

   1

   0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *