0

Educația sexuală nu distruge inocența copiilor, ci îi salvează de la moarte

În România nu se face educație sexuală, pentru că niște tâmpiți au impresia că așa distrugi inocența copiilor și au fantezii cu profesori care înfundă pușcăria, dacă îndrăznesc să predea așa ceva, fără acordul părinților. Alte coaliții vor să interzică avortul și să încurajeze femeile să toarne copii pe bandă rulantă, pentru că logica lor le spune că numai așa poți lupta cu scăderea populației. Nu contează că nivelul de trai pur și simplu nu îți permite să crești o echipă de fotbal, nu contează mediul în care copiii ăia vor crește, important e să fie mulți, cantitatea contează mai mult decât calitatea.

Între timp, o femeie de două zeci și ceva de ani, gravidă, s-a aruncat în fața trenului, cu tot cu cei trei copii ai ei. Aceștia aveau vârste cuprinse între 2 și 10 ani. Femeia a lăsat și un bilet de adio prin care spunea că „nu mai poate”. Normal că era depresivă și nu își mai dorea copii, ba chiar a mai fost și internată la psihiatrie. Fătuca asta, pentru că nu-mi mai vine să-i zic femeie, a rămas gravidă când încă era copil și nimeni nu a avut o problemă cu asta. Când adolescența este distrusă de o sarcină, inocența aia cu care-s toți tembelii în gură s-a dus dracului, chestie care putea fi prevenită prin educație sexuală.

Dar nu, trebuie să o ardem tradițional, old school, să respingem orice schimbare și să lăsăm copile de 15 ani să rămână gravide, ca apoi să ne mirăm de ce se aruncă sub tren. Fata aia avea probleme serioase, iar într-un stat serios nu ajungea la a patra sarcină. De fapt, pur și simplu nu rămânea gravidă la 15 ani. S-au crizat toți pe sistemele din alte țări, gen Barnevernet, că fură copii din sânul familiei și că nu e treaba statului să-și bage nasul. Totul pe principiul „eu te-am făcut, eu te omor”, literalmente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *