0

Dacă te întrebai cum l-a prins DaniiB pe Dumnezeu de picior, am găsit răspunsul

Cred că au trecut vreo cinci ani de când DaniiB era o chestie. CUM? Nu mai știi cine e DaniiB? Era puțoiul ăla care făcea rap creștin pe youtube. Semne distinctive: pe fața lui sunt mai multe gropi decât pe teritoriul României, băga autotune mai mult decât toată industria muzicală de pe glob la un loc, versuri memorabile de tip „Isus nu va moare”, se ruga pentru tine la telefon, etc. Mă rog, s-a retras de pe piață și și-a sters toate capodoperele muzicale. Ceva, ceva, „ia descis Isus ocii” și a transmis că ajungem toți în iad dacă-l mai ascultăm. DaniiB, eroul nostru care și-a sacrificat munca pentru noi, ca să ne fie păcatele iertate și ce căcat a mai crezut el că face.

În fine. Să nu crezi că a stat degeaba până acum. Între timp, Daniel Binder (aparent are și un nume real) a dat peste o mândră pe nume Doris și acum e om însurat, la casa lui. Știu asta pentru că taică-său a pus nunta pe youtube, să vadă toată pulimea ce viață frumoasă are fiul lui cu acnee violentă. Bravo lui, domne! Acum își poate pierde virginitatea cu conștiința împăcată, că sigur n-a făcut nici măcar o labă înainte de căsătorie.

Cu ocazia asta aflăm și noi cum a ajuns DaniiB să fie un stereotip viu al creștinilor și pocăiților. Serios vorbind acum, mie începe să-mi fie milă de băiatul ăsta. Am trăit cu impresia că e doar o fază de moment. Așa cum unii sunt gotheri sau cocalari în liceu, așa și ăsta era creștinopat. Apoi m-am uitat pe canalul de youtube al domnului Aurel B, adică tacsu. Omul face slujbe pe youtube, trăiască tehnologia. Dacă te uiți, ai să găsești tot felul de chestii interesante. De exemplu, femeia trebuie să tacă și să nu se ridice mai sus de bărbat. Clișeele satanice despre numărele 666 și 13 sunt nelipsite. Găsim chiar și un cetățean care „la văzut pe satana”.

În fine. Nu că nu te-ai fi așteptat, dar eroul nostru căzut, Binder Jr, a fost bine pregătit și educat de tacsu. Acum e însurat și, ca un pocăit adevărat, va face mulți copii. Prevăd vreo zece, deci nu vă pierdeți speranța. Măcar unul din ăștia zece se va naște la fel de talentat ca DaniiB și, poate, o să mai avem în viața asta parte de rap creștin în stilul lui caracteristic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *