0

Culmea nesimțirii sau cum să mobilizezi vreo 20 de polițiști, pentru că ai trecut pe roșu

Românul e veșnic neîndreptățit, niciodată nu e vina lui, s-a născut într-o țară în care Șoroș vrea să-l distrugă, tehnocrații îi vor banii și poliția îl abuzează. Din când în când, îmi mai apare prin feed o filmare strâbă cu un cetățean de-ăsta cu drepturi care face pula mare în fața unui polițist. Că n-are el chef să se legitimeze, pentru că a citit el undeva prin puțul internetului că scapă de amendă dacă ofițerul nu poartă ciupilică. Sau dă telefoane la tac-su care e ceva baștan mediocru sau la o oricare altă rudă cu relații.

Plebea dă share la căcaturile astea și empatizează cu „victima”, pentru că muie garda și toți polițiștii sunt de căcat, că-și fac meseria. De-ăștia supărați pe sistem că au fost prinși când n-au dat prioritate pe trecerea de pietoni sau au mers cu 100 la oră în sate. Nu-s ei de vină că nu respectă o lege, e de vină polițaiul, că a stat cu radarul fix atunci, futu-l în gură de pândac.

De data asta am dat peste o chestie care pare ruptă dintr-un film cu oameni proști. Aseară, un mucos cu Porsche a plecat cu un polițist agățat de mașină, pentru că a încercat să-l oprească după ce a trecut pe roșu. Apoi a fost blocat de o altă mașină a poliției și puțoiul s-a închis în Porsche, a refuzat legitimarea și și-a chemat părinții să-l salveze de agenți. Stai, it gets better! Mucosul refuză în continuare cooperarea, dă drumul la muzică, arată muie prin geam și așteaptă să se plictisească polițiștii. Ai naibii agenți perseverenți, că tot nu s-au dat bătuți. I-au deschis ușa de la protbagaj și au dat cu lacrimogene, așa că boul a plecat iară de pe loc și a mai futut încă două mașini de poliție, pentru că de ce nu. Într-un final a fost scos cu forța de acolo, încătușat și dus. Au fost și ceva focuri de arme pe acolo, multă lume care filma cu telefonul, ce mai, un fel de O. J. Simpson mai meltean și prost.

 

Posted by Romulus Carson on Friday, March 10, 2017

Postarea originală e încă proaspătă și nu s-a viralizat prea tare. Dar mă aștept să apară cât de curând tâmpiți care să-l aplaude pe cocalarul ăla uscat, că bine le-a făcut la gabori! Huooo! Dar nah, beizadeaua aia, cu tot circul de pe lume, tot n-o să pățească mare lucru, pentru că părinții au bani și vor avea grijă să-și scoată minunea de copil din căcat. Sigur, îi va costa mai mult, că tâmpițelul ăla de copil a dat cu mucii în fasole în cel mai original mod, a stabilit un record de nesimțire în trafic și cred că va deveni studiu de caz la Academia de Poliție.

Later edit: pe șofer îl cheama Herscovici. Ca să fie povestea completă și demnă de o ecranizare, necăjitul ăsta este fiul unui traficant de droguri israelian. Nu poți să inventezi așa ceva. Ah, da, normal că l-am căutat pe Facebook și mutra lui nu dezamăgește. E un stereotip viu al pizdei care să plânge că-l bruschezi dacă te încrunți la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *