0

Ce au în comun Tudor Chirilă și Cheloo? Nici unul nu poate suporta un roast

Primul care a luat-o pe coajă a fost Tudor Chirilă într-o emisiune la DigiFM. Acolo a fost supus unui roast compus din cele mai ușurele glume posibile, dar diva a luat-o foarte personal și a pus botul. Tipa care citește bancurile este destul de pleoștită, chiar neîndemânatică la spus glume, chiar dacă-s scrise de ea și citite de pe o foaie. Durează mult până recită o glumă și la punch line uiți deja despre ce era vorba. Sigur, panseluța invitată-n emisiune nu s-a supărat din cauza modului în care s-a derulat acel roast, ci pentru că glumele erau despre el și e strigător la cer să faci mișto de Chirilă.

Știți care e cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare și Andreea Raicu.

Aici a început să se strâmbe cum numai el știe.

Ce-i spune lumea lui Tudor când se întâlneşte cu el la mare? Să ştii că nici Vama nu mai e ce a fost.

Aici se strâmbă în continuare, numai că dă și din umeri.

De câţi Tudor Chirilă ai nevoie să schimbi un bec? De unul singur, Tudor Chirilă ţine becul, iar restul lumii se învârte în jurul lui.

Mă rog, la următoarea glumă a luat foaia tipei și a început să citească singur. Apoi s-a supărat de tot, a zis că nu e frumos să faci glume cu fostele iubite și că glumele sunt de căcat. Un moderator a încercat să explice că aia cu Raicu nu era în plan și plm scuze, dar prea târziu, diva s-a supărat de tot și a făcut-o leșinată pe tipa cu glume. S-a plâns de glume, s-a plâns de emisiune, s-a plâns de faptul că moderatorii au vrut să încheie subiectul și sa vorbească despre pe albumul lui și el a continuat să se plângă că ăia vor circ, în timp ce el făcea și mai mare circ.

Cam ăsta e Tudor Chirilă. Ofensat, arțăgos, sensibil și prețios. Un om care nu știe ce e un roast și nu știe să răspundă celor mai facile glume posibile.

Mă rog, ăla n-a fost roast, ci o frecție pe care nici un copil nu s-ar supăra. Cam aceeași chestie a pățit-o și Cheloo, numai că lui chiar i s-a servit un roast real. Un tip pufos s-a dus la iUmor pentru a doua oară, pentru că prima dată i s-a transmis că a fost slab și trebuie să vină cu ceva care să doară. Și a venit și și-a bătut pula de toți jurații, dar cu accent pe Cheloo. L-a făcut rasist, misogin, homofob și a mai spus că și-a părăsit familia. E amuzant să-l urmărești pe Cheloo cum se transformă în timp ce pufosul își spune poezia. Începe dând din cap pe ritmul piesei și sfârșește încruntat și strângând pixul în mână.

A cerut roast și a primit, numai că tot ca o panseluță s-a comportat și astă. Cheloo i-a transmis pufosului că dacă nu era deja condamnat, își asuma un dosar penal „bărbătește” numai ca să-l calce pe cap, pentru că și-a permis să includă un vers despre un scandal din presă. Un scandal despre care chiar el a recunoscut că nu a dat o replică și l-a lăsat să curga într-o formă falsă, ca apoi să se mire că oamenii se raportează la el.

Ambii artiști îmi sunt antipatici, unul pentru că e homofob, rasist și misogin, iar altul pentru că e o divă. Aș minți dacă n-aș recunoaște că mi-a fost haznă să-i văd pe amândoi cum se atacă. Sper că pufosul să nu se lase descurajat și să se ducă și sezonul următor să-i dea poke lui Cheloo. Cât despre divă, dacă tot a zis că Times New Roman fac glume bune, nu m-aș supăra să-i dedice un roast, așa, în semn de mulțumire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *