0

Ghiță s-a ascuns atât de bine încât toată lumea știa că-i în Serbia

E amuzant că Ghiță a fost prins, chiar dacă omul a dispărut anul trecut. Glumițe pe tot internetul despre porcul care a scăpat de Crăciun și a fost prins de Paști. Dar dacă te uiți calumea peste toată situația asta penibilă, îți cam dai seama că e de-a dreptul tragic.

Întâiul IT-st al țării este de o prostie exemplară. E atât de amuzant încât e trist. S-a ascuns la șase sute și ceva de kilometri de casă și nu știu dacă i-a reușit atâta timp figura pentru că l-a pălit norocul sau pentru că oficialii responsabili de capturarea lui sunt mai proști decât Ghiță. Deghizarea lui este o glumă proastă. S-a ras în cap, care oricum era mai mult chel decât cu păr, și și-a lăsat o barbă pe față care-l face să pară murdar la gură. Bravă tată, mare trădător de țară.

Ghiță a folosit acte false de Slovenia, pentru că ce mi-e Serbia, ce mi-e Slovenia. N-a fost în stare nici să nimereasca numele țării în care se ascunde, asta ca să vezi cât îl duce capul pe Ghiță. Pe lângă asta, în tot acest timp, a fost vizitat de diverși prieteni, nu numai de frate-so. O pipiță, angajați de la firmele lui, Dan Andronic, foști colegi, supușii de la RTV, șoferi și alte persoane din anturajul lui. Trebuie să recunosc, nu e ușor să te ascunzi când ești prost ca noaptea și ai prieteni la fel de subtili ca o cărămidă-n geam.

Toți ciumpalacii ăștia care s-au încăpățânat să-l viziteze pe Sebi s-au crezut foarte șmecheri când se băgau pe rute dubioase și întrau în Serbia prin Turcia, de exemplu. În cele din urmă, o să apară și teoria că Ghiță s-a lăsat prins, pentru că-și dorea să petreacă sărbătorile acasă. Orice, numai să nu recunoască că atât l-a dus mintea.

Dar tot e trist. Omul este bubuitor de prost, dar plin de dosare. Nu este corect ca un om care a furat miliarde, mă rog – cu ajutoarele de rigoare, să fie atât de bou. Un IT-st desăvârșit, un țepar legendar, prins pentru că l-a mâncat în cur pe frate-so. E amuzant până când nu mai e.

Photo via tvr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *