0

Cătălin Rădulescu e ceea ce se întâmplă când toată lumea îți spune că ești special

Acest individ a avut destule ieșiri caracteristice, nu e prima dată când se ia în gură cu diverși. Asta pentru că nu l-a tras nimeni de urechi, părinții i-au spus că e deștept și frumos, prietenii l-au pupat în cur și colegii l-au convins că nu pățește nimic dacă nu se cenzurează. Mă rog, băieții de la Adevărul au tras un interviu mișto cu el. A fost genul de discuție pe care efectiv nu o poți rezuma la un singur titlu. Au încercat să-și promoveze materialul cu partea în care Rădulescu cerea ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie alungaţi cu tunurile de apă. După mine, duma asta e inofensivă pe lângă restul declarațiilor sale.

 • Ce să facă, să stea ca proștii în fiecare seară acolo? N-au de lucru? N-au copii? Familii? Eu asta întreb. Au fost scoși în stradă manipulați groaznic de cine a avut interes să manipuleze. (duh)
 • Danone a scos oameni în stradă, cum să nu. Ce i s-a întâmplat directorului de la Raiffeisen Bank? Ce i-a făcut banca? I-a dat două șuturi în cur.
 • Eu arma cu care am tras în timpul revoluției mi-am păstrat-o, niciodată nu am vrut s-o dau. Am certificat de colecționar, n-o folosesc. Și o țin, da, pentru că dacă vreodată poate mai vine vreodată cineva cu vreo idee de-asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag.
  Reporter: ieșiți cu ea în Piața Mare?
  C.R.: da pot să ies unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea în momentul ăla.
 • Bineînțeles că am tras. Cum să nu trag, există vreun om care nu a tras la revoluție? Trăgeai, dar nu știai în ce tragi. 
  Reporter: v-ați gândit că poate ați omorât oameni nevinovați?
  C.R.: nu că n-aveam cum să omorâm oameni nevinovați că ăia care trăgeau în noi bănuiesc că nu erau nevinovați. Sau întâmplat și multe accidente, s-au împușcat oamenii între ei. (nu i s-a clintit nici un mușchi pe față la întrebarea asta. Zero fucks given. csf ncsf)
 • Voi puteți să vorbiți datorită mie!
 • Nu mă răsplătiți cu nimic, indemnizație de doi bani (adică 3400 de lei). MI-ZE-RA-BILĂ. O s-o primesc toată viața mea. Arma și indemnizația nu renunț la ea.
 • Mi se dau 5000 de lei de MIZERIE, da? Eu fac suficient de mult pentru țara asta ca să fiu plătit cu o mizerie de salar.
 • Motorina mi se dă 15 milioane și cheltuiesc 35 de milioane în fiecare lună.
  Reporter: poate ar trebui să vă schimbați mașina.
  C.R.: Nu schimb nicio mașină. De ce? Să fiu ipocrit?

Aș vrea pe această cale să-i mulțumesc deputatului Cătălin Rădulescu pentru sarificiul său de la Revoluție. Datorită lui pot să scriu aici că omul e un psihopat care deține o armă perfect funcțională. Un psihopat care vrea să-și angajeze rudele pe lângă el și să primească bani de la stat pentru motorina Range Roverului, adică mașina aia pe care vrea s-o conducă liniștit, fără să-l prindă radarul. Un distrus care se joacă de-a politica și oricând dispus să tragă în protestatarii din Piața Victoriei. Mulțumim domnule deputat, datoriță ție îți putem transmite să sugi pula!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *