2

Toți descreierații ajung să emită păreri despre vaccinare

Mi s-a luat de subiectul vaccinurilor încă de anul trecut. Am exploatat subiectul Olivia Steer până la refuz, apoi am realizat că n-are moarte, pentru că femeia asta atinge cote maxime de nebunie cu fiecare post pe care-l trântește pe Facebook. Orice aș spune despre ea este degeaba, pentru că în următoarele zile urmează o nouă declarație care să-mi dea universul peste cap.

Apoi citesc că tot mai multe „minți luminte” încep să i se alăture prin declarații care nu-și au rostul în anul curent. Unul a fost Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand. A comparat legea vaccinării cu comunismul și nazismul și a zis că este prostească. E inadmisibil să folosești asemenea termeni, precum nazism, când vine vorba de viața unor copii. Omul este de o ticăloșie incredibilă. În fiecare declarație trebuie să amintească că a studiat la MIT, că e matematician și mare cunoscător, de parcă faptul că poate rezolva niște integrale îl face automat expert în medicină. Se vede de la o poștă că omul e pe nicăieri cu cele mai elementare noțiuni despre viață, doar de-aia a fost exclus din USR, după ce a acuzat echipa de comunicare și campanie că s-a asociat cu Soros și LGBT. Parcă toate căcaturile astea vin la pachet, dacă ești homofob și crezi în cospirații sorosite, clar trebuie să ai și păreri de căcat despre vaccinuri.

Alături de geniul ăsta sclipitor mai este și Dragnea, pentru că de ce nu. Acesta are FOARTE MARI REZERVE în ceea ce privește obligativitatea vaccinării copiilor, că doar imparțialitatea este arma lui de bază. Doamne ferește să supere vreo tabără. În ce lume trăim? În continuare trebuie să ne fâstâcim când vine vorba de probleme reale care pun în pericol atât viața celor care nu se vaccinează, cât și a celor care o fac. 

Descreierați, conspiraționiști, habotnici, Ninel Peia, ONG-uri dubioase și paranoici ajung să aibă păreri mult prea vocale, mai ales acum că avem și o epidemie pe cap. Culmea, atât ei cât și copiii lor sunt vaccinați bine mersi. E ca și cum eu aș mânca fripturi de trei ori pe zi, în timp ce propovăduiesc veganismul pe Facebook. Numai că e mult mai rău, pentru genul ăsta de decizii tâmpite afectează o grămadă de copii care n-au nicio vină că sunt înconjurați de imbecili.

2 Comments

  1. Cand in centrul mediciniei sta PROFITUL (deci trebuie sa fii prost sa vindeci…) si nevoia unor scrantiti de a reduce populatia terrei pt. ca , chipurile, aceasta ameninta echilibrul planetei, desi adevaratii vinovati sunt chiar scrantitii care spun asta, atunci avem dreptul sa punem sub semnul intrebarii vaccinurile , medicamentele si tot ceea ce tine de PSEUDO_”medicina” (sunt in stare sa UCIDA, inventand “epidemii “, pt a speria oamenii ca sa se vaccineze …) acestor vremuri ale salbaticiei ….
    A se vedea si asta https://www.youtube.com/watch?v=dkna3jHk2hM

    2

    2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *