3

O tipă a fost târâtă de jandarmi de la o manifestație organizată de Noua Dreaptă. Nimic surprinzător

Știi fotografiile alea de la protestele din Rusia în care vezi un grup de matahale cum târăsc câte o fătucă firavă spre ceva dubă? Fix genul ăsta de imagine este distribuită acum, la câteva ore după marșul LGBT din Cluj. S-a ținut în aceeași zi cu manifestația pentru familia tradițională, la care au participat Noua Dreaptă, Partidul România Mare, Partidul România Unită și tot felul de alți bădărani specifici.

Marșul LGBT s-a încheiat și o tipă s-a dus în piața să asiste la adunătura de extremiști care vomitau mesajele lor de ură. Greșeala ei e că le-a întrerupt laba-n cerc, adică i-a contrazis, că la celălalt marș nu au fost personaje vulgare, așa cum își imaginau ei, și totul s-a desfășurat în mod civilizat. Mai departe, îți poți imagina ce a urmat. A apărut un dârlău sfidător cu un tricou pe care scria „HOMOFOB” și i-a explicat domnișoarei, cu un aer jegos și cuvinte de tip „draga mea”, că ea e frumoasă și n-ar trebui să se asocieze cu niște dezaxați. S-a lăsat cu scandal, au venit toți turbații călare să-i arate ei cum stă treaba, apoi au urmat întrebări fără sens, gen „din ce ONG ești?”. Totul s-a terminat când hăndrălăul cu tricou cu HOMOFOB le-a zis jandarimilor „luați-o de aici”. Și au luat-o, pentru că de ce nu.

 

Posted by Laurențiu Dincă on Saturday, July 1, 2017

După ce am văzut cum s-au năpustit bătrânii pesediști asupra jurnaliștilor care le puneau întrebări „încuietoare”, am început să mă aștept la orice de la astfel de adunări. Teoretic, n-are legătură PSD-ul cu mizeria de azi, dar primatele care au reacționat așa sunt tot din aceeași oală. Habar n-am ce a fost în capul tipei să se bage între niște înapoiați și nici nu știu dacă e dovadă de curaj, prostie sau târfeală de atenție. Extremiști, bătrâni, naționaliști, și homofobi mândri, adică o adunătură de brute agresive care se fac auzite numai dacă te trag de tricou (în cel mai bun caz). Hei, poate ea a știut exact ce face și a vrut doar să demonstreze ceva ce știa toată lumea deja.

Lumea dă vina pe jandarmi, că ei sunt responsabili de conflictul ăsta. Părerea mea e că dacă nu o scoteau pe fată de acolo, conflictul degenera grav. Că putea fi scoasă de acolo frumos, fără să o târască ca pe un golan prins cu pocnitori, e partea a doua. Mai enervant este faptul că jandarmii s-au executat la comanda tricoului cu HOMOFOB și până atunci i-au permis să o atace pentru amuzamentul celor din jur. Dar adevărații vinovați de tot rahatul ăsta medieval sunt participanții manifestației pentru familia tradițională. Ăia care au sărit pe fată, care au tras-o de haine, care au aplaudat momentul în care plângea și era târâtă, care au stat cu mâinile în sân și au urmărit spectacolul, absolut fiecare persoană care a participat la manifestație este în egală măsură un rahat de om. Dacă zici că acolo au participat oameni manipulați și fără educație, ești prost. Nu există oameni cu bunătate-n ei care să participe la o manifestație ce promovează ura. Nu-ți trebuie educație ca să fii un om bun și tolerant. 

3 Comments

 1. Mie nu mi se pare prea OK chestia asta si nici abordarea duduii. Adica daca ti s-a terminat marsul tau nu inteleg de ce mergi la marsul celorlalti ca sa-i provoci intr-un fel sau altul. Unui om care ti-e prieten ii mai schimbi convingerile cu multa munca, dar unui grup ce are aceleasi convingeri n-ai cum sa i le schimbi asa ca e o prostie sa mergi acolo sa faci gargara degeaba.
  Dincolo de asta jandarmii sunt acolo ca sa asigure protectia alora care marsaluiesc si sunt obligati prin lege sa aplaneze orice conflict sau sa evite orice fel de provocare.
  Nu tin cu infectii aia fascisti, dar mie mi se pare ca jandarmii au procedat cat se poate de corect, iar duduia cat mai prost cu putinta.

  1

  0
  • Jandarmii nu-s responsabili de conflict, tocmai asta spuneam. Pe mine m-a enervat că nu au scos-o de acolo mai repede. Le-au permis ălora să o facă pe fată cu ou și cu oțet, că, chipurile, au încercat cu vorbă bună, și au scos-o abia la cererea ăluia cu tricou. Fata aia trebuia scoasă de acolo la prima reacție. Ea a știut ce face și a demonstrat ce era de demonstrat, pentru că i s-a permis. O să urmeze acum aceeași poveste cu jandarmii care sunt de rahat, că libertate de exprimare, spațiu public și bla, bla, bla. Tipa aia s-a băgat acolo ca să „înțeleagă” ce fac extremiștii și să vădă toată lumea chestia asta, iar ăia care preferă să găsească probleme strict la jandarmi, în locul bădărănismul celor care au participat la manifestație, sunt niște tâmpiți.

   0

   0
 2. Ma pis pe Vice si pe toti marxistii imputiti ca voi. Lasa ca facem noi felul in toamna.

  0

  1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *