0

Băi CpF, de ce stați încă pe Facebook?

Probabil ai văzut că ai un nou react de-ăsta temporar, un curcubeu care înseamnă „pride”. Dacă nu-l ai, e destul să dai like la pagina asta și o să-ți apară. Evident, e un react gay, pentru gay și despre gay. Aseară, pagina CpF a fost bombardată cu astfel de reacturi și coaliția a reacționat în stilul lor caracteristic, adică a blocat pe toată lumea care le-a băgat curcubeul pe gât.

Nu că ar fi mare pierdere sau ceva, e fix ultima pagină după care ar trebui să plângi. Dar ipocrizia asta a lor este de un alt nivel. Facebookul este o rețea socială pro LGBT și probabil că reportul ăla pentru hate speech e singurul care funcționează cât de cât. Adică dacă-l raportezi pe unul care urlă pe toate gardurile „moarte minorității x”, șansele sunt ca Facebook să-l taxeze. Sigur, cei care se ocupă de pagina CpF știu chestia asta și au grijă să-și formuleze textele în așa fel încât să nu intre la categoria hate speach. Asta nu-i face mai puțin homofobi, ci doar ipocriți.

E de-a dreptul rușinos să-ți promovezi agenda pe o platformă care este total împotriva gândirii tale și să te caci pe tine că primești curcubee de la trolii de serviciu. De aplaudacii din aceeași cârdășie nici nu mai zic, ăia habar n-au de reguli și dacă rămân fără cont încep să pișe ochii că i-au futut virtual niște homosexuali. Dar ăia responsabili de pagina CpF știu exact ce fac, dar se ascund după deget, în timp ce încearcă să scape de curcubee, că nu-s homofobi.

Photo via Pagina cu #glume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *