2

Videoclipul Deliei are buci. Așa și?

Încep tot mai mult să cred că fiecare zi vine ca o nouă provocare pentru mulți dintre noi. Adică pe ce să ne mai ofensăm astăzi? Ei bine, injuriile românilor s-au concentrat în aceste zile pe noul videoclip al Deliei. Că e prea vulgar, că e material de labă, că are buci și Delia e sexi. Wow. Ca să fie clar, nu-mi place Delia și noua melodie este o mizerie ca oricare alta, dar trebuie să fii chiar ipocrit să spui că s-a dus dracului muzica românească din cauza acestui videoclip. Muzica românească a fost proastă dintotdeauna și Delia nu a atins vreun apogeu, cum le place multora să creadă. Și stați liniștiți, nu și-a distrus nimeni cariera cu un videoclip vulgar.

Mereu am avut piese cu tentă sexuală (vezi „Super femei” sau „Banii și Fetele”, de exemplu). Singura diferență e că se investește mai mult în clipurile actuale, motiv pentru care sunt mai explicite. Dar căcat, ăsta este noul trend. Nu am inventat noi bucile pe ecran, dincolo se practică de ani de zile, mulțumită lui Miley Cyrus. Mă rog, nu stau să fac acum istoricul bucilor pe ecran, dar cert este că noi ne-am trezit cam târziu și Delia este pistol cu apă pe lângă ce se produce peste ocean. Și nu numai.

Dar nah, haterii o să haterească, că altfel se îneacă cu tastatura dacă nu-și varsă zilnic frustrarile față de ceva. Vai ce videoclip vulgar, cred că Delia a confundat YouPorn cu YouTube. Mamă ce i-am zis-o! Într-o oarecare măsură, pot să înțeleg de ce anumite muieri se simt ofensate de clipul ăsta colorat. Adică nah, poate și-au făcut o impresie greșită, în care Delia e o finuță și o modestă, o tipă cu o voce extraordinară care n-are nevoie de sex ca să se vândă. E mult prea talentată pentru industria asta. Marș, mă. Nimeni nu este prea talentat pentru sex. Primul val de dezamăgiți a venit în momentul în care Delia s-a vopsit verde în cap. Țin minte și acum cum plângeau  gospodinele pe pagina ei, că vai tu Delia, te-ai stricat cu culorile asta satanice în cap. Și ce chip drăguț aveai, unlike!

Știi ce e cel mai trist? Că sunt foarte mulți bărbați care s-au ofensat pe videoclipul minune. Serios, băieți, ce căcat e greșit cu voi? De ce te-ai supăra pe Delia că dă din cur gratuit pentru tine? Tot felul de indivizi care urlă pe rețelele sociale că ce s-a stricat Delia și cât de vulgară este. Eu n-am de unde să știu, dar nu e puțin cam complicat să comentezi pe internet, în timp ce îți ții ștrumeleagul în mână? Nu mai fiți ipocriți, bucurați-vă de curul ei și nu mai mâncați căcat că, chipurile, n-ați da în ea nici pe bani, că nu vă crede nimeni. Eventual, puneți melodia pe mute și mai uitați-vă odată la videoclip.

2 Comments

  1. Ce tâmpit sunt. Am observat doar ca melodia e proasta, nici nu am văzut buci 🙁

    0

    0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *